دیجی نما

چگونه نمایش وضعیت آنلاینی و آخرین فعالیت خود را در اینستگرام غیر فعال کنیم

روز های گذشته بود که اینستگرام با ایجاد تغییراتی در ساختار بخش پیام رسان خود این مکان را ایجاد کرد که کاربران بتوانند زمان آخرین فعالیت دوستان و آشنایان خود در این شبکه را در بخش پیام رسان برنامه (دایرکت) مشاهده نمایند که البته این موضوع به مذاق بسیاری از کاربران ان شرکت خوش نیامد.

 

البته با توجه به این که این شرکت امکان غیر فعال کردن این مورد را برای کابران خود فراهم کرده است این نگرانی بی مورد است. لازم است که برای غیر فعال کردن این مورد به شیوه ی زیر عمل نمایید:

 

۱ . برای غیر فعال کردن این امکان شما ابتدا باید به برگه نمایه یا همان Profile خود وارد شوید.

 

۲ . در نمایه ی خود با کلیک بر روی نماد سه نقطه در بالا سمت راست به بخش Option اینستگرام خود وارد شوید.

 

۳ . در بخش تنظیمات یا همان Option  در میان گزینه به دنبال گزینه ی “Show Activity Status ” گشته و آن را خاموش کنید تا بعد از آن وضعیت قعالیت شما در این شبکه ی اجتماعی به سایر کاربران نمایش داده نشود.

 

نکته ای که لازم ست به آن اشاره شود این است که هنگامی که این بخش را برای آَنایان خود غیر فعال می کنید پس از آن است که شما نیز دیگر نمیتوانید به وضعیت فعالی دوستان و آشنایان خود دسترسی داشته باشید.

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخ دهید

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلااجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار